groen met bladgoud

Vandaag weer een jurk uit de geweldige collectie van Yaya en te koop bij Castelijn in Beek. Mooi die satijn stof en het herfstachtige kleuren pallet. Donkergroen met goud is eens iets anders dan zwart en staat bovendien meer vrouwen goed. Al wordt het vaker gedacht, maar niet iedereen staat met zwart, terwijl veel vrouwen er wel altijd standaard naar grijpen. Mooie lengte heeft deze dress ook voor iets oudere meisjes en leuk met een lange laars eronder. Top dag girls!!👄👄👄

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s