Sweet tweed

Tweedstof kennen we allemaal wellicht nog uit onze jeugd. Die vreselijke prikkende stof die toen hot was en je moeder je mee plaagde! Goed nieuws! De nieuwe stoffen zien er wel zo uit, maar zijn wél heerlijk zacht en confortabel. Ik deze Fetish broek met kekke details zit wel wol, maar hij is lekker warm en prikt absoluut niet. Hij heeft een klassieke visgraat en is high waisted. Nu draag ik er een Vegan leather jasje op en een gestreepte top. De andere mogelijkheden zijn een top met lang vest in naturel of een leuk kleurtje. De laarzen gaan weer over de broek. Lange vesten zijn ook een must deze winter en ik hou ervan! Top dag girls!!😻😻😻

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s