spring vibes

We gaan gewoon spring vibes posten! De broek in enkellengte van Fetish in donkerblauw is weer een topper en ik combineer hem met een hooggesloten top met kekke details van Sisterspoint. De rode pumps geven er een pikant tintje aan. Blijf appen en bestellen lady’s. Deze outfit komt weer van Smaak. Bestel niet on-line en laten we samen ervoor zorgen dat de mode winkels blijven bestaan. Sunny day girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s