fetish softies

Dat Fetish iedere week ontwerpt en produceert wisten jullie waarschijnlijk al! Deze sets zijn er nog in enkele maten en absoluut Summer proof! Ik draag een tweedelig pakje in poeder rose en Gaby een wijdervallende top, Fetish proof en eronder een korte short, in een groene kekke ruit met een zeer subtiel glittertje. Iedere zaterdag zijn we te vinden in De Salmstraat in Geleen met nieuwe collectie en toffe aanbiedingen, van 11 tot 5. Sunny day girls. 🍹🍹🍹

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s