shorty

Vandaag op deze zonnige dag weer eens een sportief setje van Fetish en van Smaak! Ik draag een jogging shortje in zwart, met een echte Fetish top erop, voorzien van de mooiste details. Leuk met een sportieve blokhak en uiteraard altijd top met een kekke sneaker eronder. Leuk ook voor vakantie en vrije tijd zou ik zeggen! De neon gele accessoires matchen er geweldig bij, naar mijn mening. Mooie zondag girls!!🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️

Pop-up Smaakvoorvrouwen, Salmstraat 26 Geleen. (alleen op zaterdag)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s