brown sugar

Bruin blijft altijd mooi en staat velen zoveel mooier dan het saaie zwart! Hier draag ik een fantasie jurk in mooie bruin tinten. Leuk met de verhoogde taille die lengte geeft en het dambord patroon. Ik style er stoere, platte western boots onder. Lange jurken staan stoerder met platte laarzen vind in zelf. Aan één arm draag ik mijn vantage quartz watch en een heleboel retro armbanden. Ik struin graag rommelmarkten af om ze te scoren en mix ze ook graag met nieuwe mode armbanden van Gelaen 31. Wissel stoere armbanden af met ultra fijne exemplaren. In de nek draag ik trouwens een munten ketting van Margot Bardot. Deze komt ook van Gelaen 31. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s