color your day

Een beetje kleur kan geen kwaad op deze grijze dag! Vandaag gaan we dus voor veel kleur. Ik draag een fantasie trui van Minueto met pauw applicatie en eronder mijn favoriete korenblauwe chino. Om het blauw te herhalen, draag ik weer een los pinned by K kraagje onder de trui. Ditmaal kies ik voor platte stoere schoenen met studs, van Janet&janet. Als ik en broek draag probeer ik er altijd een apart tintje aan te geven. Ditmaal met veel kleur. Top dag girls!!πŸ’˜πŸŽ‰πŸ™‹πŸ‘

Een gedachte over “color your day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s