nette meisjes

Vandaag is jurkjes dag op mijn blog! Ik draag een zeer vrouwelijk jurkje van Fetish en te koop bij Smaak in Geleen. Fetish heeft weer veel leuke jurkjes gemaakt voor stoere vrouwen met een lieve touch. Dit jurkje is echt heel vrouwelijk en let vooral weer op de geraffineerde details. Het bandje in de nek, dat geknoopt kan worden als sjaaltje en dezelfde afwerking aan de mouwen. De ketting is uit mijn privé collectie en staat er top op. Dunne netkousen is mijn advies in een donkerbruine kleur, van Falke. Top dag girls!! 🙋🙋🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Een gedachte over “nette meisjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s