advocaten streep

De krijtstreep is een klassieker voor zowel mannen als vrouwen. Ik draag hier een pittige jumpsuit in deze streep van Yaya, met daaronder een hoogglans zilveren kraagje in leer. Het kraagje is van Ibana en ook in goud te verkrijgen en vooral leuk ook voor de feestdagen. Onder deze outfit draag ik weer mijn bonte laarsjes van Sam Edelman uit mijn privé collectie. De outfit van vandaag komt van Castelijn uit Beek. Top dag girls!!👠👠👠

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s