pink party

Het oudroze fluwelen bikerjasje blijft me inspireren! Vandaag draag ik er een wijde broek van Fetish onder, in een denimblauw kleurtje. Het grote lint met opdruk in de taille maakt dit item weer typisch Fetish proof. Zelf draag ik er wel het liefste een hak onder, maar een platte schoen kan natuurlijk ook. De glittersokjes in een pump gedragen vind ik erg cool. Leuk om de kleur rose in dit geval te herhalen. Het rose topje met Aziatische print is van Ydence en staat erg leuk onder het jasje. Top week fashionista’s!!😀😀🎅🏻

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s