geel feest

Feest vieren doe je in geel, dé modekleur van het komende voorjaar en natuurlijk Ellie proof!! Ik draag hier een combinatie van “het jarige” Smaak, bestaande uit een wijde broek van Ydence in de mix met een broderie top in maïsgeel, van hetzelfde label. Deze week vieren we feest, want Smaak bestaat 5 jaar. Aanstaande zaterdag is er een loterij en modeshow, onder het genot van heel veel gezelligheid. Natuurlijk is er heel veel nieuws en deze outfit is een tipje van de sluier. Top dag fashionista’s!!👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s