happy girls outfit

Op deze zonnige zondag een vrolijke outfit uit de nieuwe voorjaarscollectie van Seven Moons uit Geleen. Ik draag een jumpsuit van Denimlook katoen van Armed Angels en daaronder een gestreept bloesje van Nümph. Weer wijde pijpen, want die vieren hoogtij dit seizoen. Zelf draag ik hier het liefste een hakje onder of puntlaarsje, voor het meer ladylike effect. In de zonder staat dit pak ook leuk met een simpel wit t-shirt en witte slippers of sneakers eronder. Top dag girls!!🌸🌸🌸

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s