kittig pakje

Alvast een preview op de zomercollectie, in afwachting op het goede weer volgende week! Deze jumpsuit van Aaiko vind ik persoonlijk dus De Bom!! Prachtige pasvorm en ook leuk te dragen met een wit oversized colbert of kort lederen jasje eroverheen. Een goede jumpsuit moet je als echte fashionista echt wel in de kast hebben en deze met kittige print, is hier een mooi voorbeeld van! Het pak is van Castelijn uit Beek overigens. Top dag girls!!🎉🙋👩‍🎤

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s