sepia shooter

Vandaag eens natuurtinten! Buiten al dat kleuren spektakel van dit seizoen gaan we eens sereen aards. Ik draag een set van Fetish, bestaande uit een wijde broek in bruin/beige tinten en erop een roomkleurige blouse met hoge kraag. Als pittig detail voeg ik knalgroen toe. De sandalen in deze kleur zijn van Fabienne Chapot. De oorbellen komen uit Sicilië. Wijde broeken blijven hot en staan lekker vrouwelijk met een hak eronder. Top dag girls!!😜🙋💋

Smaakvoorvrouwen, Graag Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s