the color purple

Vandaag een preview voor komend najaar namelijk een set uit de nieuwe collectie in paarstinten van Harper&Yve. Ik draag een asymmetrisch tule rokje in mooie warme paarstinten en daarop een satijnen blouse in oudroze. Eronder overknee laarzen van Caroline Biss in panter en luipaard. Het snake jasje is purple is ook van Harper&Yve en kan er leuk bij gecombineerd worden. De blouse heeft een beetje een western tintje met de studs aan de bovenkant. De ruches aan de rok versterken dat gevoel en de lange laarzen ook. Top dag girls!!💜💜💜

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s