winter bloempje

Vandaag een primeur uit de grote kerst collectie van Fetish en van Smaak. Het kekke en hooggesloten bloemetjes jurkje. Met een dikkere panty of maillot eronder en platte schoenen erg leuk! Maar ook goed te dragen met lange overknee laarzen. Dit soort vrouwelijke jurkjes staan altijd top en geven je een vrolijk gevoel. Smaak heeft twee supershop dagen ingelast op vrijdag en zaterdag van 10 till 10, met heel veel nieuwe Fetish items. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s