diana spencer

Ooit werd lady D bekend om haar eerste foto met kids en spencer! Nu is de spencer terug in een vernieuwde versie met knoopjes. Ik draag dit mode item op een strakkere stretch broek van Fetish. Verder draag ik een blauwe, kekke gebloemde top onder de spencer. Een blouse eronder zou het geheel klassieker maken. De puntlaarsjes zijn uit mijn privé collectie en van Janet&Janet . De ceintuur is van Unode50 en te koop bij Gelean31.Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s