ownstyler

Vandaag geef ik jullie graag inspiratie uit mijn eigen kast. Ik mix een retro wolwitte pofbroek, met een kanten top en wijd vest met kleur. Leuk toch wel wijder op wijd maar je moet er wel niet te klein voor zijn, anders maakt deze match snel propperig. Ook is het erg belangrijk dat de taille goed zichtbaar blijft, dat doe ik middels dit grappige ceintuur tasje van Fabienne Chapot. De puntlaarsjes van Lola Cruz in tweekleur maken de outfit voor vandaag compleet. Top dag fashionista’s!!🥰🥰🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s