blauwe zondag

Vandaag een casual en typisch Fetish setje in comfy joggingstof en in mooi baby blue. Deze tweedelige set is weer uit de pop up van Smaak en staat leuk met een kekke sneaker eronder. De top bevat ingezette katoenen stukjes met een grappige print. Fetish werkt graag met verschillende stoffen in één item. Iedere week verse aanvoer van nieuwe top items en de collectie is deze zomer zeer verassend en afwisselend. Iedere zaterdag zijn we geopend aan de Salmstraat en jullie kunnen ons altijd een berichtje sturen bij interesse. Top dag girls!!🥰🥰🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s