paradijs vogels

Ondanks dat de rekken in de omgeving veel natuurtinten tonen, heb ik toch weer voor kleur gekozen. De jumpsuit is van Fabienne Chapot en het struisvogel jasje komt uit mijn privé collectie. Paars met bordeaux matcht fantastisch volgens mij maar de tas houd ik liever in een basis kleur zoals cognac. De tas is van Nunoo en te koop bij Gelaen31 in Geleen. Western bootys blijven hot en deze van Lola Cruz zijn een blijvertje. Top dag girls!!🙃🙃🙃

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s