appeltjes van orange

Oranje is ook een van mijn favoriete kleuren en volgens mij door velen zwaar ondergewaardeerd! Deze jumpsuit van Mademoiselleyéyé komt nog van Smaak en blijft een topper. Eronder draag ik een kek coltruitje met leuke bloemenprint. Die zien we nu veel en zijn een goede aanschaf, om overal onder te combineren. Over de jumpsuit heen een lekker vest in dezelfde kleur. Zo ziet het rijkelijk uit en is het bovendien nog wat warmer. Bij warme tinten draag ik bij voorkeur gouden sieraden. De armband en kettingen komen van Gelaen 31, waar ik op woensdag en zaterdags werk. We verkopen er veel leuke sieraden en allerlei leuke spulletjes voor je huis me op te fleuren. De stijltip voor vandaag is dus….draag een wijde jumpsuit met een vest eroverheen en sneakers eronder, om hem zo een casual tintje te geven! Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s