no pink panther

Dierenprints.. wat moet ik erover zeggen? Op de eerste plaats dat je goed moet opletten of het niet ordinair staat. In de regel vind ik, dat getinte mensen er doorgaans beter mee staan als wij bleekscheten haha. Om het tokkies gehalte laag te houden is het dan soms ook beter om voor één wild item in je outfit te kiezen, dan all over te gaan. Draag er geen harde make-up bij en pas ook je schoeisel aan. Deze jumpsuit van Geisha vond ikzelf mega tof en ik moet zeggen dat hij me niet ordinair staat. Ik draag er sandalen met blokhak onder en mijn strandketting uit Bali. Door de grote witte ketting vlak ik de gevaarlijke print iets af. Go wild girls… en een mooie dag!!🤪🤪🤪

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s