aqua voorloper

Dat we bij Smaak ik Geleen voorliepen bewijst dit aqua pak, dat Gaby scoorde in Parijs. Een ribfluwelen pak in deze catchy kleur is nog steeds actueel. Dit seizoen worden we doodgegooid met felgekleurde dames pakken! Ik style er vandaag een donkerblauwe coltrui onder en een snake ceintuur. Ook deze opvallende ceintuur kwam ooit van Smaak uit Geleen en blijft de bom. Leuk je pak op met opvallende accessoires is mijn tip. Anders loopt iedereen dalijk op dezelfde manier in dezelfde pakken en das jammer. Gouden trend kettingen, gestyled over een donkere coltrui, vind ik stoer staan en western boots blijven ook een van mijn favorieten. Have a great sunday girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s